Розмір сітки для бройлерів на підлогу

розміри оцинкованої сітки – 16х16, 16х25, 11х50 мм; клітки висотою не менше 400 мм, глибиною не менше 450 мм; висота годівниць, напувалок чашкового і жолобкового типу не перевищує 45 мм, ніпельних напувалок – 100 мм.

Яка площа повинна бути для вирощування бройлерів?

Розміри приміщення визначаються з урахуванням бройлерних порід і кількості голів, яку планується вирощувати. Наприклад, якщо це кури-бройлери, то оптимальною площею для розміщення 50 курчат або 10 старших птахів є 1 кв. м простору.

Як вирощувати курчат бройлерів в домашніх умовах?

У період с 1 по 14 день дуже важливо підтримувати для курчат постійну температуру 30-32 градуси, потім температуру поступово, раз в тиждень, знижують на 2 градуси і доводять її до 20. Перший місяць у курчат світло повинно горіти 24-години на добу. Якщо бройлерів годувати і вдень і вночі, то вони ростуть швидше.

Яку вагу набирають бройлери?

Уже у віці 40-45 днів бройлер може набрати свою оптимальну вагу. Перевіряється приріст маси бройлерів за допомогою зважування кожні сім або десять днів. Так, відповідно до загальноприйнятих норм, курча у віці двох тижнів має важити близько 500 г, двох місяців – 3 кг, трьох місяців – 5 кг.

Розведення бройлерів за допомогою підлогового і кліткового …
Для цього знадобиться сітка для клітин бройлерів. листи фанери, металеві листи, рейки. Спочатку роблять 6 стійок розміром 7х2 см кожна і довжиною в 165 см.