Варена цибуля порей

Скільки варити цибулю порей?

Готовий суп прикрасьте подрібненою зеленню — і можна подавати на стіл. Цибулю-порей відваріть в підсоленій воді не більше 10 хвилин, воду злийте.

Як правильно їсти лук порей?

Цибулю порей їдять у вареному, смаженому, або сирому вигляді, готують на пару та запікають на грилі. Дуже люблю підсмажувати її у вершковому маслі чи тушкувати у вершках, тоді вона розкривається таким витонченим смаком, що апетит розгоряється ще задовго до готовності страви. Кеш

Як правильно готувати лук порей?

Цибулю-порей добре промийте та наріжте невеликими кружечками. Складіть цибулю-порей в каструлю, залийте гарячою водою, доведіть до кипіння та варіть 10 хвилин, після чого воду злийте. Додайте в каструлю молоко, поставте на вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні 5 хвилин.

Чим корисна цибуля-порей та що з нею …