Рослина як кріп тільки великий

Той, хто чув про таку підступну рослину як борщівник, яка у час цвітіння нагадує гігантський кріп, — оминає її десятою дорогою. А хто ж не чув — може добряче від неї постраждати, адже сік борщівника позбавляє людину захисту від ультрафіолету, що дає дуже сильні опіки на сонці.12 лип. 2018 р.

Як росте кріп в домашніх умовах?

Кріп – це однорічна рослина, і швидко отримати урожай, посадивши коренеплоди або цибулини, не вийде. Щоб виростити кріп з насіння вдома, вам буде потрібно зачекати 5-8 тижнів. Зате садити його в квартирі можна в будь-який час року. Правда з жовтня і до ранньої весни кріп потребує досвічування люмінесцентними лампами.

Як часто поливати кріп в домашніх умовах?

Полив кропу У спекотні дні слід поливати рослину двічі на день. КешСхожі

Як виглядає насіння кропу?

Плоди виглядають як вислоплодники, а форма насіння відрізняється яйцевидною або еліптичною формою. Півсантиметра становить довжина насіння.

Кріп — Вікіпедія
Кріп запашний , кріп пахучий , кріп (Anethum graveolens L.) — однорічна трав’яниста рослина родини окружкових. Синоніми латиною : Anethum graveolens L., Anethum graveolens, Anethum sowa Roxburgh, Ferula marathrophylla W. G. Walpers, Peucedanum anethum Baillon, Peucedanum …