Що можна зробити з куркою? Якщо з'явився запах?

0:141:36Suggested clip 47 secondsЯк позбутися запаху від м'яса в домашніх умовах – 6 способівYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Готуємось до варіння

  1. На кілька годин вимочіть його у холодній воді в холодильнику. …
  2. Можна злити перший звар після того, як закипить вода, а потім вже варять новий нормальний бульйон. …
  3. Ще один спосіб уникнути появи неприємного аромату – це покласти м'ясо в миску із сіллю на 10-15 хвилин.

1 Jun 2022

Що робити: спробуйте промити м'ясо прохолодною проточною водою, а після видалення плівки залиште в чистій прохолодній воді на 15-20 хвилин. Якщо інших ознак псування немає, шматок можна використати. Курку, індичку або гусака при цьому необхідно готувати не менше години, свинину чи яловичину – Не менше 2,5 годин.