Чому курка почала нести маленькі яйця

Причин такого захворювання декілька: надмірний вміст в організмі несучки білка при одночасному дефіциті вітамінів D і E; неправильне освітлення; надто калорійна їжа; недостатньо чистий курник; протяги або неправильна температура.18 жовт. 2016 р.

Хто несе маленькі яйця?

Статева зрілість зазвичай настає на шостому місяці життя. Отже, вік курки — це перше, від чого залежить розмір яйця. Утім, дрібні яйця бувають не лише у молодих, а й у старих курей. Тобто дворічна курка несе дрібніші яйця, ніж однорічна, і їх кількість також поступово зменшується. Кеш

Що робити щоб краще неслися кури?

Для молодняка ​​можна скласти 3-4-разовий раціон. Після пробудження несучкам слід давати мішанки, а у вечірні години – зерновий корм. Між прийомами їжі кури порпаються у землі в пошуках черв'яків та скубуть траву. Якщо птахи харчуватимуться зерном, овочами і зеленню, то швидше додадуть у вазі і почнуть добре нестися.

Чому кури несуть яйця з тонкою шкаралупою?

Яйця з «мармуровою» шкаралупою формуються при стресових ситуаціях, підвищеній температурі у пташнику, недостатньому напуванні птиці. Яйця з двома жовтками. Якщо курка постійно несе яйця з двома жовтками не варто непокоїтись.

Кури несуть дрібні яйця: причини і що робити?