Як захистити огірки від похолодання

Для того щоб захистити огірки від похолодання, можна використовувати звичайні камені або пластикові пляшки, заповнені водою. Для цього їх слід розкласти по всій ділянці. Пляшки і камені здатні в денний час накопичувати тепло, а вночі вони «гріють» рослини.25 трав. 2020 р.

Як врятувати огірки від холоду?

У холодну дощову погоду висаджені на вулицю рослини розвиваються повільніше. У них падає імунітет і гірше утворюється плоди. Щоб захистити кущі від холоду, їх закривають сухою травою і гілками, а пагони, підв'язані до шпалери, опускають. Кеш

Що зробити щоб огірки не жовтіли?

Обробка огірків від пожовтіння Потрібно замочити буханку на ніч, а зранку, коли хліб розм'якне, треба додати трохи йоду. 1 літр такої суміші треба розвести у відрі води та обприскати огірки. Завдяки цьому способу листя буде зеленим увесь сезон. Щоправда, його можна проводити не часто: 1 раз у 2 тижні.

Коли обприскувати огірки йодом?

Коли потрібно обробляти Перша обробка огірків молоком з йодом здійснюється через 3 дні після висадки молодих рослин в ґрунт, подальші підгодівлі здійснюються періодично, раз на тиждень.

Як захистити огірки від холоду – siteMasters.com.ua
Як доглядати огірки після висадки в грунт? Назвемо найважливіші правила поливу: Огірки не можна поливати холодною водою. … Коренева система у огірків поверхнева. …