Як перезавантажити айпад, якщо він не включається: корисні поради

Через різні причини ваш iPad може перестати вмикатися, викликаючи деяку паніку. Однак не варто впадати у відчай, оскільки є кілька способів перезавантажити пристрій, щоб повернути його до роботи.

Першим способом є примусове перезавантаження iPad. Щоб це зробити, затисніть одночасно кнопку "Вимкнути" та кнопку "Додому" (або кнопку "Гучність Вгору", якщо ви використовуєте iPad з Face ID) і утримуйте їх, доки не побачите логотип Apple на екрані. Потім відпустіть кнопки та дайте пристрою час для перезавантаження.

Якщо примусове перезавантаження не допомогло, можна спробувати підключити iPad до зарядного пристрою та дати йому деякий час для заряджання. Іноді низький заряд батареї може бути причиною, коли пристрій не вмикається. Підключіть зарядку і дайте iPad зарядити протягом 15-30 хвилин, потім спробуйте включити його знову.

Якщо інші способи не допомогли, важливо звернутися за допомогою до спеціаліста в сервісний центр. Вони зможуть провести діагностику та з'ясувати причину, через яку iPad не включається. Можливо, буде потрібно замінити якусь деталь або ремонт.

Як перезавантажити айпад якщо він не вмикається
КрокОпис
1Перевірте заряджання. Підключіть айпад до зарядного пристрою та зачекайте, доки він зарядиться. Можливо, проблема в недостатньому заряді батареї.
2Вимкніть та увімкніть айпад. Натисніть і утримуйте кнопку живлення на верхній частині пристрою, доки не з'явиться повзунок "Вимкнути". Посуньте повзунок, щоб вимкнути айпад. Потім натисніть та утримуйте кнопку живлення знову, щоб увімкнути його.
3Перезавантажте айпад.Натисніть та утримуйте кнопку живлення та кнопку додому одночасно, доки не з'явиться логотип Apple. Це виконає "м'яке" перезавантаження, яке може вирішити проблему.
4Підключіть його до комп'ютера. Якщо всі попередні кроки не допомогли, спробуйте підключити айпад до комп'ютера за допомогою кабелю USB і запустити програму iTunes. Спробуйте відновити айпад за допомогою iTunes.
5Зверніться до служби підтримки. Якщо ніщо з вищезазначеного не допомогло, зверніться до служби підтримки Apple або найближчого авторизованого сервісного центру для отримання подальшої допомоги.

Даний метод підходить для моделей: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6/6 Plus, iPhone 6s/6s Plus, iPhone SE, а також iPad з фізичною кнопкою Home. Тут кнопка Power розташована на верхній межі пристрою. Для перезавантаження необхідно одночасно натиснути та утримувати кнопку включення та клавішу Home.6 лист. 2020 р.

Як перезавантажити айпад, якщо він не реагує?

Натисніть та одразу відпустіть кнопку гучності, найближчу до верхньої кнопки. Натисніть та одразу відпустіть кнопку гучності, більш віддалену від верхньої кнопки. Натисніть та утримуйте верхню кнопку. Коли з'явиться логотип Apple, відпустіть верхню кнопку.

Як пожвавити айпад?

Відновлення iPhone, iPad або iPod touch в iTunes на ПК

  1. Підключіть пристрій до комп'ютера. …
  2. У програмі iTunes на ПК натисніть кнопку пристрою у лівій верхній частині вікна iTunes.
  3. Натисніть "Огляд".
  4. Натисніть «Відновити» та дотримуйтесь інструкцій на екрані.

Як зробити жорстке перезавантаження на айпаді?

Перезапуск iPad

  1. Натисніть і утримуйте кнопку збільшення або зменшення гучності та верхню кнопку, доки не з'явиться повзунок «Вимкнути».
  2. Пересуньте повзунок, а потім зачекайте 30 секунд, щоб вимкнувся пристрій. …
  3. Щоб знову увімкнути пристрій, натисніть та утримуйте верхню кнопку, доки не з'явиться логотип Apple.

Що робити, якщо не включається айпад?

Утримування кнопки Home та клавіші живлення на iPad протягом 10 секунд. Потім необхідно відпустити кнопку живлення та утримувати натиснутою кнопку «Додому» доти, доки утиліта не "побачить" планшет. Виберіть у програмі кнопки Next, а потім — Download, яка запускає потрібну версію прошивки для відновлення пристрою.