Як запекти цвітну капусту з сиром у духовці

Підготовлену цвітну капусту викласти в змащену вершковим маслом форму, залити яєчно-сметанною сумішшю, притрусити поверхню тертим сиром і запікати близько 15 хвилин за 180-200°С до утворення рум'яної скоринки.

Скільки часу запікати капусту?

Як приготувати капусту в рукаві Капустину очистити від верхніх листків, покласти цілою в рукав (чи пакет) для запікання, розмістити на деко (нічим не змащувати), якщо надто велика, розрізати на 2-4 частини і поставити в не дуже гарячу духовку з температурою 160-170 градусів на 2-3 години.

Скільки часу пекти цвітну капусту?

Цвітна капуста, запечена із соусом бешамель та сиром Запікайте цвітну капусту не більше 5–10 хвилин — так у ній збережеться максимум вітамінів та мікроелементів. Страва є корисним доповненням до м'яса та риби. Однак ласувати нею можна й самостійно — ситість на кілька годин гарантована. Кеш

Як правильно приготувати цвітну капусту?

Цвітну капусту промити, розібрати на суцвіття. Закип'ятити 1.5-2 л. води і посолити. Варити капусту 3 хвилини, потім відкинути на друшляк і дати охолонути.

Цвітна капуста в духовці з сиром – рецепти, як смачно …
Цвітна капуста запечена в духовці з сиром – загальні принципи приготування. • У кулінарії використовують цілісні качани або розібрану по окремих суцвіттям цвітну …