Зелене мило склад від шкідників інструкція

Проти павутинного кліща, попелиць і щитівок використовують таку суміш: 20 г гірчичного порошку, 200 г Зеленого мила і 9 л води. В цей розчин вливається при постійному помішуванні 20 г мідного купоросу на 1 л розчину. Ця суміш також допомагає позбутися від борошнистої роси у смородини, агрусу та суниці.9 лют. 2023 р.

Як правильно розводити зелене мило?

Зелене мило продається у вигляді концентрату, перед процедурою необхідно його змішати з водою. Як розводити зелене мило Dr. Gritz? Майстру необхідно зробити мильний розчин в пропорції 1:15 з дистильованою водою.

Як розбавляти мило для тату?

Для підготовки шкіри перед нанесенням трансферу і після процедури зелене мило розбавляють водою в пропорції 1 частина зеленого мила і 5 частин води.

Для чого зелене мило?

Зелене мило – засіб для профілактики ураження шкідниками та захворювання рослин. Використовують як одну зі складових у самостійно приготовлених сумішах для обробки рослин.

Зелене мило: інструкція із застосування, відгуки, зберігання …
Природний осад вважається нормою. Перед використанням ємність з препаратом потрібно збовтати. Використовується як профілактичний засіб проти появи павутинного кліща, попелиць та інших …