Як використовувати стебла селери?
Їх можна їсти сирими як свіжу поживну закуску або у складі овочевих та фруктових салатів, їх можна додавати у смузі та соки. Сирі стебла селери смакують із морквою, яблуками, грушами, сиром. Стебла селери відмінно доповнять печеню, супи, пюре, м'ясні та рибні страви.
Як використовувати селеру?
Рецепти з селерою Стеблини селери можна їсти у сирому вигляді самостійно або у компанії інших закусок: хумусу, кисломолочного сиру або арахісового масла. Також селеру можна і потрібно використовувати для приготування страв, соусів і напоїв.
Як нарізати селеру?
Як різати Зазвичай очищений корінь і стебла селери шаткують соломкою або кубиками. Також можна натерти на тертці. А листя дрібно нарізають, як звичну зелень, або рвуть руками. Кеш
Як чистити селера: стеблової, листовий або кореневої