Зберігання білокачанної капусти у льоху на зиму

Існує два варіанти: Капусту потрібно викласти в дерев'яний ящик, залишаючи 3-5 сантиметрів між овочами, і засипати сухим піском. Потім викласти другий шар капусти і так повторювати, поки ящик не буде заповнений. Засипати в ящик 20 см сухого піску і увіткнути капусту качанами вниз.11 лют. 2022 р.

Як зберігати білокачанну капусту на зиму?

Оптимальний режим зберігання капусти білокачанної — ГС — +1°С, відносна вологість повітря — 90%. Не допускайте зниження температури до -2 °С на термін більше 1 міс, а також різких коливань температури. Відходи після зачистки капусти одразу видаляйте. Кеш

Як правильно зберігати свіжу капусту на зиму?

Найбільш підходяща температура повітря для зберігання капусти — від -1 до + 2°С, а вологість — 85-95%. При цьому сховище мінімум раз на місяць необхідно провітрювати, щоб у ньому не розмножувалися грибки. Перш ніж покласти капусту на зберігання, припудріть качани крейдою або гашеним вапном.

Як правильно зберігати капусту в погребі?

Найбільш ефективний спосіб зберігання капусти взимку в погребі чи підвалі. Для цього потрібно кожен качан щільно обмотати декількома шарами плівки. Поліетилен добре прилипає і дозволяє запакувати кожен овоч акуратно і якісно, а також характеризується гігієнічністю і хорошою вологонепроникністю.

Як і коли збирати білокачанну капусту з городу для …
Посадка капусти білокачанної на розсаду в 2023 році за… Коли та як збирати буряк з городу для зберігання на зиму; Коли і як правильно …