Що являє собою березовий сік

Березовий сік – це рідина, що утворюється ранньою весною всередині стовбура березових дерев. З точки зору поживної цінності це дуже корисний продукт, що містить масу потрібних для організму речовин. Здавна слов'яни шанували, поважали і любили березу, як джерело цінних і цілющих компонентів.16 квіт. 2015 р.

Що містить березовий сік?

Березовий сік містить вітаміни: В1, В2, В4, В5, В6, В9, В12, С, D, Е, РР, макро- та мікроелементи: залізо, калій, кальцій, магній, натрій, фосфор, алюміній, марганець, мідь, цирконій, нікель, титан, стронцій, кремній, барій.

Що буде якщо пити березовий сік?

Регулярний прийом березового соку допоможе очистити печінку й нирки. Також він нормалізує травлення. Освіжаючий напій можна вживати також як сечогінний, протизапальний, антиалергічний і регенеруючий засіб. Ефективний березовий сік і в боротьбі із зайвою вагою. Кеш

Кому не можна пити березовий сік?

Кому не можна пити березовий сік Єдині, кому не можна пити багато березового соку – це ті, у кого є камені в нирках, а саме – оксалати.

Березовий сік – користь, склад, як пити березовий сік — УНІАН
Березовий сік допомагає під час лікування і профілактики багатьох недуг. Він корисний при авітамінозі і хронічній втомі, під час простудних і …