Чи корисний напій тархун

Вживання в їжу тархуна сприяє поліпшенню апетиту, обміну речовин і кращому засвоєнню важких м'ясних страв. Рослина допомагає при авітамінозі, також тархун використовують як тонізуючий і бактерицидний засіб.16 трав. 2020 р.

Який на смак тархун?

Отож, естрагон чи тархун, чи полин-естрагон – це все одна трава, котру активно використовують у медицині та кулінарії. Ця зелень має гарне тонке глянцеве листя, досить впізнаваний аромат і тонкий, свіжий смак, що поєднує гірчинку, солодкавість, нотки ванілі, м'яти, перцю та евкаліпта.

Для чого використовується тархун?

Тархун має приємний легкий аромат і пряний смак. Його використовують в маринадах і в консервації. Сухий тархун підходить в якості приправи до м'ясних і рибних страв, майонезу. Кеш

Як використовувати естрагон?

Серед спецій тархун вважається однією із найкращих, продається під назвою естрагон. Хоча він із роду полинових, від нього не відчувається ніякої гіркоти. Його додають для ароматизації оцту та гірчиці. Використовують при солінні огірків, томатів, баклажанів, грибів, патисонів.

Драконяча трава. Чим корисний тархун і як його …
Тархун — трава, яка містить каротин, ефірну олію, алкалоїди, флавоноїди, аскорбінову кислоту і кумарини, а також магній, натрій і фосфор. Вживання в їжу тархуна сприяє поліпшенню апетиту, обміну речовин і кращому засвоєнню важких м’ясних страв. Рослина допомагає при авітамінозі, …