Як замінити оцет?
У консервації оцет можна замінити лимонами та лимонною кислотою. Але важливо дотримуватися пропорцій: Щоб отримати оцтову есенцію 70%, потрібно одну столову ложку лимонної кислоти розвести в двох столових ложках води. Щоб отримати оцтову есенцію 9%, потрібно одну чайну ложку лимонної кислоти розвести в 14 ложках води.
Як замінити 9 оцет лимонною кислотою?
Якщо до консервації додаємо лимонну кислоту замість оцту, пропорції повинні бути гранично точними, інакше смак може бути зіпсований. Згідно з кулінарними правилами 10 мл 9% столового оцту – це приблизно 1 г лимонної кислоти.
Який оцет підходить для консервації?
Дистильований білий оцет Смак білого оцту: насичений, інтенсивно кислий, без будь-яких посмаків. Найкраще використання білого оцту: кислотність білого оцту ідеальна для маринування та консервації, оскільки не змінює колір фруктів та овочів.
Чим замінити оцет при консервуванні?
Відповідей: 11. 2 +/-. Найкраща відповідь. Замінити оцет при консервуванні може звичайна оцтова кислота. По-перше, вона такий же сильний консервант і не дасть бактеріям розвиватися. По-друге …