Маринувати черемшу в домашніх умовах простий

Як замаринувати черемшу?

Для початку потрібно приготувати цукрово-сольовий сироп, прокип'ятити 2 хвилини і остудити. Додати оцет. Помиту черемшу нарізати шматочками, обдати окропом, після остудити холодною водою. Кладемо черемшу в стерилізовані банки, заливаємо маринадом залишивши 2 см до горлечка. Кеш

Як виростити черемшу в домашніх умовах?

Насіння черемші дуже швидко втрачають схожість, тому висівати їх потрібно негайно після збору, під зиму, або ж 3-4 місяці стратифікувати для ранньовесняного посіву. Насіння в землю не заглиблюють – просто розкидають по поверхні і прикривають торфом або перегноєм. Посіви повинні бути завжди у вологому стані.

Як солити черемшу?

Черемшу зі спеціями пошарово викласти в тару (банку, бочку) і залити розчином кухонної солі (50 гр солі / 1 літр води). Ємність накрити дерев'яною кришкою, залишити бродити на 15 днів, періодично знімаючи піну. Після – долити розсіл і відставити в підвал. Ось і вся премудрість як солити черемшу.

Черемша маринованная: пошаговый рецепт с …
Еще ни одна хозяйка не пожалела, что замариновала черемшу. Ведь так сохраняются все ее витамины и в любой момент …