Приготування шарлотки з яблуками в покроковій духовці.

Як приготувати шарлотку з яблуками в духовці?

Спосіб приготування:

  1. Яйця, цукор, щіпку солі і ваніль збити в пишну піну. …
  2. Додати гашену соду, борошно і розпушувач. …
  3. Яблука почистити, нарізати середніми скибочками, посипати меленою корицею.
  4. Засипати яблука в тісто і випікати в формі 26 см при 170 ºС протягом 50 хвилин або при 180 ºС 40 хвилин.

Скільки часу пекти шарлотку в духовці?

Випікайте шарлотку в духовці за температури 180 градусів 30 хвилин в режимі конвекції. Після приготування залиште пиріг остигати у формі, щоб бісквіт зберіг гарну форму. За бажанням посипте шарлотку цукровою пудрою, але робіть це тільки після повного остигання пирога, інакше вона розтане. Кеш

Як приготувати класичну шарлотку?

Класична яблучна шарлотка містить лише чотири інгредієнти: яйця, борошно, цукор і яблука. Яйця розділяють на білки й жовтки, гарно збивають з цукром, а потім перемішують з просіяним борошном. Далі в тісто слід додати тонко порізані яблука, викласти все у форму і відправити у розігріту духовку.

Шарлотка з яблуками – рецепт покроковий з фото, …
Рецепт приготування 1 Збийте міксером яйця та цукор до пишної маси. Яєчна суміш повинна змінити колір та стати злегка …