Як приготувати яблука на зиму?
Яблука вимити, розрізати на частини, прибрати насіння, зрізати шкірку і плодоніжки. Нарізати яблука часточками і викласти в каструлю з товстим дном. Влити воду і додати 200 гр цукру. Помішуючи, довести до кипіння, потім поставити мінімальний вогонь і варити джем 30 хвилин.
Як мочити яблука на зиму?
- Приготуйте розчин з солі, цукру і води. Залийте солод 100 г окропу
- Введіть солод підготовлений маринад. …
- Рядами укладіть яблука і залийте їх розчином. …
- Викладіть зверху гніт і залиште на тиждень при температурі 18-20 °С. …
- Перенесіть заготовки в підвал і залиште на 60 днів.
Скільки Квасяться яблука?
Яблука мають бути повністю в рідині і накриті листям. Накриваємо банку капроновою кришкою і залишаємо на один тиждень за кімнатної температури. Тепер яблука в банці відправляємо на місяць у холодне місце. Через зазначений час закуску можна смакувати.
Антонівка на зиму – 4 кращих рецепти заготовок з …
Крок 1. Щоб приготувати варення з антонівки на зиму, насамперед промиваємо яблука. Кожуру знімаємо за бажанням. Крок 2. Розділимо плоди на часточки, …