Що можна зробити з морквиною на зиму

Як приготувати моркву на зиму?

Досить вимити і почистити коренеплоди, нарізати кільцями, кубиками, соломкою або натерти на крупній тертці. Підготувати контейнери або пакети для заготовок на зиму і відправити в морозильну камеру. Взимку таку моркву легко використовувати при приготуванні перших страв, гарнірів і будь-яких салатів.

Що можна зробити з маленької моркви на зиму?

Моркву на зиму можна заморожувати, сушити, консервувати в натуральному вигляді, маринувати зі спеціями, готувати з неї салати та закуски. А ще можна здивувати близьких варенням та цукатами з цього яскравого овочу. Кеш

Як правильно зберігати моркву на зиму?

Температура льоху чи підвалу, де зберігатиметься морква, має бути в межах -2… +2°C, вологість повітря 90-95%. Ще у підвалі має бути достатня, але не дуже інтенсивна вентиляція, адже за великої кількості повітря коренеплоди почнуть проростати.

Морква на зиму – 22 рецептів, як приготувати покроково з …
Морква на зиму, смачні покрокові рецепти з фото та відео. Морква на зиму, як приготувати в домашніх умовах, прості рецепти українською мовою.