Сьомгу можна їсти у слабосоленому та солоному вигляді. Її коптять, варять, запікають у фользі та на грилі, гасять, готують на пару. З неї готують безліч страв – супи, другі страви, закуски, салати, запіканки, несолодку випічку та соуси.
Скільки смажити сьомгу на сковороді Дно товстодонної сковороди покриваємо шаром оливкової олії, розігріваємо. На розпечену поверхню викладаємо стейки сьомги і витримуємо на сильному вогні 1-2 хвилини (до появи рум'яної скоринки на нижній стороні). Далі швидко перевертаємо рибу.
Запікається швидко, протягом 20-30 хвилин у духовці за температури 180-200 градусів. Запечена сьомга це вкрай корисна страва.Сьомга запечена в духовці
Енергія 186 ккал | |
---|---|
Білки 20 г | Вуглеводи 1 г |
Жири 12 г | Волокна 0 г |