Скільки часу готувати сьомгу у духовці?

Сьомгу можна їсти у слабосоленому та солоному вигляді. Її коптять, варять, запікають у фользі та на грилі, гасять, готують на пару. З неї готують безліч страв – супи, другі страви, закуски, салати, запіканки, несолодку випічку та соуси.

Скільки смажити сьомгу на сковороді Дно товстодонної сковороди покриваємо шаром оливкової олії, розігріваємо. На розпечену поверхню викладаємо стейки сьомги і витримуємо на сильному вогні 1-2 хвилини (до появи рум'яної скоринки на нижній стороні). Далі швидко перевертаємо рибу.

Запікається швидко, протягом 20-30 хвилин у духовці за температури 180-200 градусів. Запечена сьомга це вкрай корисна страва.Сьомга запечена в духовці

Енергія 186 ккал
Білки 20 гВуглеводи 1 г
Жири 12 гВолокна 0 г