Тушкована капуста з яблуком

Як зробити смачну тушковану капусту?

У казані з розігрітою олією обсмажити цибулю, потім томатну пасту і додати капусту. Трохи обсмажити її, перемішуючи з томатом і цибулею, додати півтори склянки гарячої води. Коли маса закипить, знизити вогонь і тушкувати капусту до м'якості. Це займе 30-40 хвилин.

Як приготувати тушену капусту з м ясом в мультиварці?

У чашу мультиварки налийте олію, викладіть капусту, додайте цибулю, моркву, томатну пасту, воду, сіль, перець і спеції. Перемішайте і закрийте кришку. У переліку програм мультиварки знайдіть «Тушкування» і натисніть, а час приготування виставте 40 хвилин. Натисніть кнопку «Старт» і готуйте до закінчення програми.

Скільки часу треба тушити капусту?

Скільки часу тушкувати капусту Молоду капусту достатньо тушити 15 хвилин, а ось зимові сорти потребують більше часу – 35-40 хвилин. Якщо тушкувати капусту надто довго, вона перетвориться на місиво. Готовність страви визначають на смак та м'якістю.

Капуста тушкована з яблуками: варіанти приготування
Капуста є низькокалорійним продуктом, багата на вітаміни і мікроелементи. Капуста тушкована з яблуками: варіанти приготування — Kraina.One