Варення із смородини без цукру

Як закрити смородину без цукру?

Для консервування в банках протерті ягоди викласти в емальований або сталевий посуд, поставити на вогонь і довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити на повільному вогні 20-30 хв. Банки стерилізувати, кришки прокип'ятити. Розлити кипляче пюре по банках і закрутити. Кеш

Як варити варення без цукру?

Як приготувати варення без цукру Готувати варення можна з чорниці, полуниці, суниці, малини чи смородини. До ягод додайте таку кількість меду, як і ягід, і ретельно перемішайте. Перекладіть отриману суміш у глечик або невелику діжку, обв'яжіть папером або тканиною і залиште на зберігання в холодному місці.

Що лікує варення з смородини?

Чорна смородина широко застосовується в домашній медицині. Її вживають при застуді, захворюваннях кишечника, зниженому імунітеті. У цій ягоді міститься величезна кількість вітаміну С – до 570 мг в 100 г. Це в десять разів більше, ніж в лимоні.

Корисне смородинове варення без цукру: рецепт
Корисне смородинове варення без цукру: рецепт 22 лип • Добрі Новини Пропонуємо ознайомитися із рецептом варення із смородини без додавання цукру. Інгредієнти: Смородина – 500 гр Вода – 2/4 склянки Лимоний сік – 25 мл Агар-агар або желатин – 1 чайна ложка (за бажанням для в’язкого варення) Як же приготувати таку смакоту і без цукру?