Як правильно сушити квасолю в домашніх умовах

В духовці сушать при температурі 60-70 градусів за Цельсієм і причинених дверцятах. А в сушарці при температурі 65-70 градусів за Цельсієм. Процес сушіння займає 10-15 годин. І не забувайте кожну годину міняти місцями решітки в сушарці.

Як правильно зберігати квасолю на зиму?

Зберігати квасолю треба в сухих, чистих ємностях, що герметично закриваються (наприклад, пластикові пляшки, скляні банки з металевими кришками – закрутками, тощо) Можна зберігати в тканевих мішечках, які потрібно попередньо вимочити в солоній ропі та висушити.

Що робити щоб швидко зварити квасолю?

Поставте варитися незамочену квасолю як завжди, після закипання води додайте до неї харчову соду буквально на кінчику ножа. Сода зменшить час варіння квасолі до години. Другий спосіб полягає у додаванні до квасолі холодної води під час варіння.

Як довго може зберігатися квасоля?

За температури +22 — 25 градусів помідори проростають вже на 5-7-й день. Боби, горох, квасоля зберігають свою схожість 3-5 років.

Як засушити квасолю в домашніх умовах – її зберігання та …
Як засушити квасолю в домашніх умовах. Виконання правил сушіння допоможе зберігати продукт тривалий час. Смак та калорійність квасолі не зміниться.