Як правильно сушити плоди шипшини

Шипшинові плоди необхідно розмістити в один шар на форму для випічки та відправити в розігріту духовку до 50-60 °C. Для того щоб була правильна циркуляція повітря, її дверцята не слід зачиняти до кінця. Через кожні 2 години деко з ягодами варто виймати та перемішувати їх. На сушіння піде, приблизно, 10-12 годин.

Як правильно сушити шипшину в сушарці?

Її дуже зручно використовувати для заготівлі плодів шипшини.

  1. Розкладіть шипшина в піддони сушарки одним шаром.
  2. Встановіть температуру на 65 градусів Цельсія.
  3. Сушіть шипшина 12-14 годин.
  4. Не лінуйтеся кожні дві години міняти піддони місцями, щоб ягоди просушилися рівномірно.

Кеш

Як правильно сушити ягоди шипшини?

Сушіння шипшини в духовці У газовій духовці шипшину сушать при температурі 50-70 градусів, в електричній – 40-60 градусів, в електричній з конвекцією – не більше 40 градусів. Власникам останньої духовки потрібно бути дуже уважними, оскільки при перевищенні температурного режиму ягоди лопаються і весь сік витікає.

Як сушити шипшину на горищі?

Як засушити шипшину Перший спосіб – природне сушіння. Для цього шипшину висипають на тканину або картон в сухому і провітрюваному місці без прямих сонячних променів, наприклад, на горищі або заскленому балконі. Ягоди зберігають 3-4 тижні, перемішуючи їх раз на кілька днів. Кеш

Як правильно сушити шипшину в домашніх умовах: сушка …
Різні частини рослини необхідно збирати в різний час: 1. Квіти слід заготовлювати в червні, до того часу коли пелюстки ще …