Як приготувати маслюків

Як правильно приготувати Маслята?

Цибулю поріжте півкільцями. На розігрітій сковороді в олії підсмажте маслюки до повного випаровування з них рідини. Потім додайте ще олію, цибулю і готуйте маслюки, періодично помішуючи, 5-7 хвилин. Залийте маслюки з цибулею сметаною, посоліть, поперчіть, перемішайте і готуйте ще 2-3 хвилини під кришкою. Кеш

Що можна зробити з маслюків?

Маслюки – це універсальні грибочки, оскільки з них ви зможете приготувати абсолютно будь-яке блюдо, додавши до грибів овочі, м'ясо, сир, яйця. Плюс з маслюків виходять відмінні заготовки на зиму: їх ви зможете висушити, замаринувати, посолити, підсмажити, згасити, навіть заморозити.

Як приготувати гриби маслюки в сметані?

Рецепт приготування Цибулю почистіть від лушпиння, розріжте на дві половини та наріжте півкільцями. Обсмажте цибульку на олії до золотистого кольору. Додайте до цибулі гриби та смажте протягом 15 хвилин на середньому вогні. Влийте сметану, перемішайте та тушкуйте під кришкою ще близько 10 хвилин. Кеш

Як смажити маслюки: швидкі і смачні рецепти …
Неважливо, що ви збираєтеся робити з маслюками – маринувати, заморожувати або ж безпосередньо готувати смачний обід з свіжих грибів, необхідно правильно вибрати маслюки. Інгредієнти 1. маслюки 500 г 2. олія без запаху 30 г 3. сіль за смаком 4. перець …