Як робити пиріжки на воді

Як правильно пекти пиріжки?

Змастити пиріжки злегка збитим яйцем. Покласти їх у духовку приблизно на 15 хвилин при мінімальній температурі, щоб пиріжки добре піднялися. Потім випікати при 180°С до золотистого кольору, приблизно 25 хвилин, однак час залежить від особливостей духовки.

Як зробити пиріжки без дріжджів?

Просіяти пшеничне борошно, з'єднати з содою, перемішати і всипати невеликими порціями до рідкої суміші, щоразу помішуючи вінчиком або ложкою. Коли маса стане густіти, викласти її на присипану борошном робочу поверхню. Продовжити заміс тіста руками, поступово додаючи трохи борошна, – воно має вийти м'яким і гладким.

Як замісити тісто на смажені пиріжки?

У просіяне борошно всипати дріжджі, додати сіль, цукор, рослинну олію і тепле молоко (воду). Замішувати тісто спочатку ложкою, а потім – руками, накрити рушником і прибрати на 40-50 хвилин в тепле місце. Дістати тісто, обмяти, розділити на кілька шматочків.

Тісто для пиріжків, на воді – 7 швидких і простих рецептів
1 яйце; 480 г борошна пшеничного; 5 г кухонної солі; 300 мл гарячої води. Методика приготування такого тесту гранично проста: Гарячу воду (приблизно 60 градусів) налити в чашку. Туди ж засипати сіль і перемішувати, поки вона повністю не …