Як сливу засушити

Сливи потрібно розмістити на спеціальних палетах одним шаром. Якщо вони розрізані навпіл, то їх необхідно розташовувати зрізами доверху. Температуру за весь час сушіння потрібно буде змінювати: 1 етап: потрібно сушити 4 години при 50-55 ºС, після цього, варто поміняти лотки місцями та перевернути шматки.

Як сушити великі сливи?

Сливу вимити, видалити плодоніжку і м'яті плоди Можете використовувати плоди з кісточкою, в аерогрилі навіть великі плоди добре высушатся, але якщо бажаєте отримати продукт без кісточки, видаліть її Встановіть в аерогрилі температуру 65 °C і сушіть сливи протягом 40 хвилин, залиште остигати на годину Кеш

Як бланшувати сливи?

Бланшування. В літрі окропу розчиняють 1 чайну ложку харчової соди, та занурюють в цей розчин сливу на 20 секунд. Кількість рідини розраховують так, щоб фрукти були повністю покриті водою. Якщо необхідно, збільшують порцію в декілька разів. Кеш

Як правильно зробити чорнослив?

Сливи можна сушити на сонці: процес триває 4-5 днів, потім сухофрукти досушують у тіні. Інший варіант сушки у сушарці: плоди витримують від 3 до 5 годин за температури 40-50°С. Коли сливи стануть в'яленими, підвищують температуру до 60°С. Через 4 години їх повністю охолоджують та ще сушать 8-10 годин при 75°С.

Как правильно сушить сливу в домашних условиях: …
Плоды тщательно помойте и удалите плодоножки с листами. Косточку можно удалить — сушкатогда пройдет значительно быстрее, но целиком высушенная слива будет иметь более богатый вкус и сохранит больше полезных веществ. В промышленных условиях плоды перед сушкой бланшируют: …