Як зробити заправку для борщу з буряка

До каструлі налийте олії та нагрійте його, потім додайте до нього квасолю, овочі, сіль та перемішайте. Варити заправку потрібно протягом 40-50 хвилин на середньому вогні, іноді перемішуйте. За 10 хвилин до кінця приготування до заправки додайте оцет. Готову заправку пересипте в стерилізовані банки та закатайте.22 вер. 2020 р.

Як зробити заправку до борщу?

Буряк, моркву і цибулю подрібнити в кухонному комбайні. Всі овочі викласти у велику каструлю, залити олією та половиною оцту. Перемішати, щоб олія рівномірно покрила овочі. Додати воду, накрити кришку і тушкувати овочі 15 хвилин. Кеш

Скільки стерилізувати Борщову заправку?

Додати буряк, сіль, цукор, оцет та добре перемішати. Тушкувати 40 хв. Розкласти у банки та стерилізувати 25 хв. Закрутити кришки, банки перевернути догори дном, закутати та залишити до повного вистигання. Кеш

Що робити щоб був червоний борщ?

Але в кінці готування додайте в борщ трохи бурякового соку. Яскраво-червоним буряк залишиться завдяки кислоті. Під час пасерування додайте в сковороду ложку лимонного соку, або кілька крапель оцту. Додайте в сковорідку під час обсмаження буряка ложку вершкового масла, це зробить його колір більш насиченим.

Заправка для борщу – 9 кращих рецептів
Ще більше спростить варіння першого на обід заправка для борщу з буряка з капустою. Порція такої заправки і кілька картоплин зварених у бульйоні – і смачний гарячий обід на вашому столі буде апетитно зазивати домочадців до трапези. Пропорції овочів можна регулювати, орієнтуючись …