Як правильно пекти пиріжки?
Змастити пиріжки злегка збитим яйцем. Покласти їх у духовку приблизно на 15 хвилин при мінімальній температурі, щоб пиріжки добре піднялися. Потім випікати при 180°С до золотистого кольору, приблизно 25 хвилин, однак час залежить від особливостей духовки. Кеш
Як яйцем змастити пиріжки?
Зазвичай пиріжки змащують білком, жовтком або цільним збитим яйцем. Білок відповідає за рум'яність тіста, а жовток — за глянець. Потрібно додавати суміш у пропорції 1:3, беручи один жовток до білка із трьох яєць. Крім цього, яйця можна змішувати з молоком, сметаною, цукром, олією.
Як правильно пекти пиріжки в духовці?
Пиріжки з цього легкого в приготуванні, ніжного і пишного тіста випікають в духовці, попередньо її розігрів до температури 220-240 градусів. Через 15-20 хвилин випічка готова.
Начинка для пиріжків: рецепти 36 начинок для пиріжків
Солодкі начинки для пиріжків з дріжджового тіста, приготовані з рідким варенням, мають неприємну особливість – витікати з пиріжка.