Як робити закваску для сиру?
Для приготування сиру використовуйте закваску Сир VIVO і молоко (коров'яче, козяче…). З 1 літра молока вийде 150-200 г сиру. 1 флакона закваски досить для сквашування до 3 літрів молока. 2 Отриману кисломолочну основу для сиру підігрівати в каструлі на маленькому вогні протягом 40-50 хвилин.
Що таке закваска для сиру?
Бактеріальні закваски – це види і штами молочнокислих бактерій, які використовуються під час виробництва сирів, кисловершкового масла та кисломолочних продуктів.
Де можна купити закваски?
Купити закваску можна в супермаркетах або в аптеках, де професійно розкажуть про її корисні властивості та способи приготування. Ціна на живі бактерії більш ніж доступна – за помірні кошти в домашніх умовах можна приготувати корисний та якісний продукт.
Закваски для сирів в Чернігові від компанії "СHEESE MASTER".
Закваски для сирів. Закваски для м’яких сирів; Закваски для твердих сирів; Закваски для сирів з пліснявою; Фермент для сиру; Закваски для йогуртів. Закваска для йогурту; Закваска для …