Який манікюр можна зробити на квадратні нігті?

Манікюр на короткі квадратні нігті. Засмучуватись не варто, адже ідей для такого манікюру – море! Модний френч, красивий квадратний манікюр з квітами, лаконічні малюнки, обмре з переходом кольору від одного нігтя до іншого або класичний червоний манікюр – Все це виглядатиме ідеально.

Короткі, квадратні Забудь про чорні, темно-сині та зелені відтінки. Щоб пом'якшити форму та наблизити її до ідеальної, краще вибирати будь-які металізовані варіанти та відтінки – від темних нюдових до рожевих, при цьому не зафарбовуючи куточки.

Останній тренд модного манікюру в 2023 році. молочна або сіра підкладка, але можна вибрати і звичні нюдові відтінки. Ще один спосіб осучаснити класику – графічні малюнки. Наприклад, «усмішка» може бути жорсткою геометричною формою, з дублюванням ліній, чіткими малюнками.

Зверніть увагу, що найвдалішим рішенням квадратна форма стане у тому випадку, якщо у вас нігті середньої довжини або довгі. Вони мають бути досить довгими, щоб квадратна частина «виступала» через кінчики пальців. Якщо ви любите ультракороткі нігті, овальна або кругла форма – ваш найкращий вибір.