Навіщо таблетки Амоклав 1000?

Лікування бактеріальних інфекцій у дорослих та дітей, викликаних чутливими до комбінації амоксицилін/кислота клавуланова мікроорганізмами: гострий бактеріальний синусит; гострий середній отит, підтверджено загострення хронічного бронхіту.

Амоклав показаний для лікування наступних інфекцій у дорослих та дітей: Гострий бактеріальний синусит (адекватно діагностується) Гострий середній отит Загострення хронічного бронхіту (адекватно діагностується)

Стандартна доза (для всіх показань): 1 таблетка Амоклав-1000 (875 мг/125 мг) 2 рази на день. Висока доза (для лікування інфекцій, таких як середній отит, синусит, інфекції нижніх дихальних шляхів та інфекції сечовивідних шляхів): по 1 таблетці Амоклав – 1000 (875 мг/125 мг) тричі на день

Курс лікування становить 5-14 днів. Скільки днів пити Амоксиклав, режим дозування та спосіб застосування призначає лікар у кожному випадку індивідуально. Дозування для дорослих пацієнтів залежить від захворювання, ступеня тяжкості інфекції, віку, маси тіла та функції нирок.