Як сушити виноград на родзинки?
Родзинки в духовці Викладіть виноградини на деко, застелене пергаментом, в один шар. Поставте їх у теплу духовку, залишивши дверцята трохи прочиненими – так швидше буде випаровуватися волога. Можна сушити одразу декілька дек ягід. Періодично перевертайте ягоди, аби волога виходила рівномірно.
Як сушити виноград в Електросушці?
У електросушарці Спочатку ягоди необхідно акуратно промити водою з-під крану. Слідкуйте за тим, щоб ви не пошкодили шкірку і сік не витік. Далі обсушіть ягоди рушником та викладіть їх на решітки сушарки в один шар. Просушіть виноград 3 години, потім вимкніть сушарку на 2 години, потім знову ввімкніть на 3 години.
Що можна сушити в електро сушарці?
Варені та висушені картопля та буряк, нашаткована та висушена капуста, подрібнені та висушені цибуля, морква, селера, перець, варене, перемелене та висушене м'ясо, часник, спеції – це все складники борщового набору для сухпайків. Сушать в електросушарці або у духовці.
«Як сушити виноград самому, щоб вийшов родзинок?»