Як швидко приготувати палтус у духовці

Чи потрібно розморожувати палтус перед смаженням?

Почнемо з того що Філе потрібно правильно розморозити: при кімнатній температурі, бажано, не прискорюючи процес розморожування. Розморожене філе ретельно вимиємо, промокнемо паперовими рушниками від зайвої вологи. Можна приступати до маринування. Багато хто пропускає цей процес і відразу починає смажити рибу.

Чим корисний жіночий палтус?

Що ж до користі палтуса, вона безсумнівна. Ця цінна риба багата калієм, фосфором, магнієм та селеном – вони містяться у палтусі у досить великих кількостях. Вітаміни D, групи В, Е, а також нікотинова та глутамінова кислоти теж можна віднести до переваг цієї риби.